GRATIS levering på reservedele ved køb over 1000,-

Kaas HavePark handelsbetingelser

Betaling & priser
Alle priser er inklusiv dansk moms på 25 %
GLS tillægges en fragt på kr. 65,- ved levering hjemmeadresse

Betalingsmåde
Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:
Kontokort/kreditkort
Du kan anvende følgende korttyper: Dankort, VISA/Dankort, VISA. MasterCard

Levering
Normalt modtager du dine varer 1-3 arbejdsdage efter, at vi har modtaget din bestilling. Lagervarer afsendes så vidt muligt samme dag
Leveringsservice
Det sker, at nogle af de varer, du har bestilt, ikke er på lager, eller at vores leverandører er forsinkede. Hvis dette sker, tager vi kontakt direkte med dig og aftaler nærmere.

Transportgaranti
Alle ekspederede pakker er forsikret af os. Hvis du opdager en skade på pakken, inden du åbner den, skal du anmelde det til GLS.

Sådan ombytter og returnerer du varer
En handel er først afsluttet, når du har set og godkendt varen. Er du ikke tilfreds, får du pengene igen. Ønsker du at ombytte eller returnere en vare, skal det ske inden for 14 dage for købers regning og i original emballage og må ikke være monteret.

Fortrydelsesret
Ved online køb hos Kaas HavePark har du 14 dages fortrydelsesret. Du kan ombytte varen, hvis du fortrudt dit køb. Den eneste betingelse er, at varen ikke er brugt, og er i original emballage (returfragt er for købers regning).
Vi anbefaler at du gør på denne måde: Send pakken retur til os med en kopi af fakturaen fra handlen.
Vi indsættes dine penge på din bankkonto, og derfor skal du angive dit kontonummer på fakturakopien. Vi overfører pengene til din konto. Send ikke varen retur pr. efterkrav.

Reklamationer
Hvis du modtager en vare, som er fejlbehæftet eller fejlekspederet, skal du kontakte Kaas HavePark før du returnere varen og aftaler hvad du skal gøre. Vi betaler fragten, når du returnerer varen. Vi modtager meget gerne dine eventuelle kommentarer. Derfor beder vi dig ringe til os, hvis du har kommentarer, eller der opstår et problemer.

Forbrugerbeskyttelse
Købeloven/Lov om forbrugeraftaler/Lov om Forbrugerbeskyttelse, som varetager dine interesser som forbruger og kunde, træder naturligvis også i kraft, når du handler hos os.
Dit køb er omfattet af den lovbestemte 2 års reklamationsret