GRATIS levering på reservedele ved køb over 800,-

Kaas HavePark handelsbetingelser

 

Betaling & priser

Alle priser er inklusiv dansk moms på 25 %

Havetraktor tillægges en fragt på kr. 400,00
Rotorklipper tillægges en fragt på kr. 218,75
Tilbehør tillægges en fragt på kr. 218,75
Postpakker/UPS tillægges en forsendelsomkosning på kr. 80,00
(Alle priser inkl. moms)

Betalingsmåde

Der afregnes altid netto kontant.

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:

  • Kontokort/kreditkort
    Alle vare skal betales i shoppen, Ved evt. returnering af vare overføre vi pengene til din konto, husk blot at oplyse reg. og konto nummer. Du kan anvende følgende korttyper: Dankort, VISA/Dankort, VISA.

Beløbet bliver først hævet på din konto, når varen er sendt.

Levering

Varer der bliver leveret med fragtmand, bliver hvis køber ikke er hjemme stillet på leveringsadressen for købers risiko. Man kan skrive hvilken dag, man ønsker varen leveret med fragtmand.

Normalt modtager du dine varer 1-3 arbejdsdage efter, at vi har modtaget din bestilling. Lagervarer afsendes så vidt muligt samme dag

Leveringsservice

Det sker, at nogle af de varer, du har bestilt, ikke er på lager, eller at vores leverandører er forsinkede mere end de lovet 3 arbejdsdage. Hvis dette sker, tager vi kontakt direkte med dig og aftaler nærmere.

Transportgaranti

Alle ekspederede pakker er forsikret af os. Hvis du opdager en skade på pakken, inden du åbner den, skal du anmelde det til Post Danmark eller fragtmanden.
Sådan ombytter og returnerer du varer

En handel er først afsluttet, når du har set og godkendt varen. Er du ikke tilfreds, får du pengene igen. Den eneste betingelse er, at varen ikke er brugt, Ønsker du at ombytte eller returnere en vare, skal det ske inden for 14 dage efter købsdato for købers regning.

Fortrydelsesret

Ved online køb hos Kaas Autoforum har du 14 dages fortrydelsesret. Du kan ombytte varen, hvis du fortrudt dit køb. Den eneste betingelse er, at varen ikke er brugt, (returfragt er for købers regning).
Vi anbefaler at du gør på denne måde: Send pakken retur til os med en kopi af fakturaen fra handlen.

Vi indsætter dine penge på din bankkonto, og derfor skal du angive dit kontonummer på fakturakopien. Vi overfører pengene til din konto. Send ikke varen retur pr. efterkrav.

Reklamationer

Hvis du modtager en vare, som er fejlbehæftet eller fejlekspederet, skal du kontakte Kaas Autoforum før du returnerer varen og aftaler, hvad du skal gøre. Vi betaler fragten, når du returnerer varen. Vi modtager meget gerne dine eventuelle kommentarer. Derfor beder vi dig ringe til os, hvis du har kommentarer, eller der opstår et problemer.

Forbrugerbeskyttelse

Dit køb er omfattet af den lovbestemte 2 års reklamationsret